que us puc dir…. que si tenia poca feina, ara en tindré més, i és que s’em va acudir dir als amics i familiars que m’agradava llegir i escriure, i ves! que ha tocat, doncs llegir i escriure.

Tinc una llista de cinc llibres per llegir.
algun el vull deixar per llarg viatge a Nova York, però els altres m’esperen impacients:

– Abans que ningú (i d’algo ha de servir viure amb un xicot que ha treballat a una llibreria) EL JOC DE L’ÀNGEL del Zafón arribat el dia 28 quan les llibreries el venien el 29.
Que dir-vos del seu germà gran, de L’ombra del vent ….. és potser el millor llibre que he llegit mai, i és clar, la seqüel·la arribarà al mateix lloc????? aquesta pregunta encara és més difícil de contestar que amb la segona versió del Ken Follet de Els Pilars de la Terra

– Una servidora va encarregar fa temps l’últim llibre del màgic Harry Potter (el 7è), abans d’haver llegit el 6è, del qual faran la peli a l’estiu. Per tant cal haver-lo llegit abans d’arribar-hi, per això m’espera el misteri del príncep abans de matar en Harry a les relíquies de la mort.

– Sel sant Jordi en tinc un de reservat, que en principi aniria a la maleta del viatge a Nova York ET DONARÉ LA TERRA, que fa bona pinta, és força gruixut i promet tenir-me les 14 hores de vol ben entretinguda

– EL NOI DE PIJAMA DE RATLLES. Us diré que el món del nazisme, i el que va suposar per aquells que la van patir em fascina. De fet, a banda d’els llibres històrics (que amb el Ken Follet va començar), els llibres ambientats a la 2a Guerra Mundial, i l’Alemanya d’aquells anys, són el tema més recurrent a les meves lectures. I per tant aquest llibre de John Boyne fa pinta d’estar mooooolt bé.

– EL CELLER, l’aventura catalana de Noah Gordon. D’ell no he llegit res encara, però és un best seller, per tant, som-hi!!!!!!!!!!!!!!!!

– LA ELEGANCIA DEL ERIZO. La sorpresa de la col·leció. És desconegut, però la temàtica (molt acertada per aquells que la van triar per mi) em sembla que em va com anell al dit.

que us sembla tot plegat???
tinc feina per dies, oi????