I l’estiu ja és aquí, el meteorològic, l’anímic, el sentimental. Aquell estiu que fa que tinguem ganes de tocar la sorra de la platja, descobrir països diferents durant 15 dies, o estirar el dia, estirar les hores, menjant un gelat a qualsevol terrassa del poble.

Hem començat a caminar pels voltants de Granollers, a descobrir racons desconeguts però tant propers ara que les hores són llargues. Hem començat la temporada de gelats, de banyadors, de sol i de cremades!

Enguany l’estiu es planteja diferent, sobretot a l’any passat. Però també el gaudirem, cada dia, cada hora al teu costat. Però l’espai on siguem no és important si tu no hi ets. I l’espai que vulguem descobrir, al teu costat serà més divertit.

Es presenten vacances diferents, tranquil·les i fresques, a la muntanya, amb botes de caminar, amb una tenda i el cel ple d’estrelles.

I entremig de tot plegat elaborant altre cop el projecte, modificant coses, ampliant zones de treball, i tot plegat per fer front a aquesta crisi, aquest món!

foto: sant Joan 2008…. el perill a la platja!