És un sentiment que sembla que has de tenir per força, que sembla que tard o d’hora ha d’aparèixer. I a fe, que la societat on estem i amb qui estem, fan que aquest sentiment em rondi. Parlo de la maternitat! i tranquils, no hi ha moros a la vista!!!!
Però la veritat, allò que es mou al meu voltant, es mou en aquesta direcció! Cada cop el cercle es va fent més gran, cada cop som més gent i tots en la mateixa situació. I mica en mica les reunions i trobades d’amics esdevenen una trobada tant familiar que a vegades em sento fora de lloc.
I no vull pas renegar d’això, mai se sap, la vida pot donar moltes voltes…. però ara per ara, ara i en aquest moment, em cau lluny, molt lluny. I no em sap greu!
Perquè tinc coses per fer, perquè no toca, perquè ara tinc el cap a un altre lloc.
Però aquelles persones que han volgut, han pres aquesta decisió, a vegades ha modificat tant la seva vida, que una mica li ha passat per sobre com un tractor, i l’ha deixat una mica rebregat, mal situat, trasbalsat! Doncs des d’aquí dono la meva ajuda, de fet crec que ja l’han agafada, i em col·loco al teu costat pel que faci falta!!!!