m’he comprat un llibre, i ja tinc la tauleta plena de llibres per llegir.
Però no m’he pogut resistir la temptació i voltant i voltant per la llibreria (havia de canviar un regal de reis de 8,50€) he acabat canviant un llibre i comprant-ne un altre.

Però ha valgut la pena.
2 llibres:
la lladre de llibres. Prometedora novel·la, o si més no el títol diu molt i m’ha captivat només de veure’l a l’estanteria.
antologia poètica de Miquel Martí i Pol. Perquè sempre que faci falta una mica d’amor, de vida, de mort, de nostàlgia pel passat, i esperança pel futur tenim el millor poeta català que ha escrit sobre això.
Quan es va morir el poeta, un periodista deia que Martí i Pol l’havia acompanyat en els millors moments de la seva vida: el dia del seu casament, quan van néixer els seus fills. I sempre l’havia acompanyat també, en els moment de dir adéu a algú estimat. Perquè les paraules del poeta són fetes per dir amb veu alta i clara l’amor que sents per aquella persona.
I em reconforta trobar un vers, un poema que diu tant clarament allò que jo sento i no se expressar.