Acabar l’any amb una declaració d’intencions, que cal veure quina contïnuitat tindrà.

L´`’últim dia de l’any 2022 més de 20 artistes urbans han omplert de color unes parets grises de Les Franqueses del Vallès de manera intencionada i voluntària. Ho han fet perquè han volgut, perquè l’ajuntament els hi ha deixat l’espai i també per reivindicar aquest art de carrer, que sovint és incomprès i rebutjat.

Els diferents artistes han deixat la seva marca, amb el seu nom i els seus trets gràfics distintius en una llarga paret que sovint passa desapercebuda pels habitants de Les Franqueses. No és dels carrers més concurreguts del poble, però si que té una paret llarga, grisa i aburrida que reclamava un toc de color a crits. I ells ho han fet.

Aquest col·lectiu que sovint treballa en llocs més aviat amagats o apartats, aquesta vegada, per acabar l’any, ho han fet a la vista de tothom. I de curiosos mentre treballaven n’hi havia molts!

I ara què? ens preguntem. Tindrem continuitat en aquest ENAMURART? Seguirem enamorats de les parets grises de Les Franqueses, per convertir-les en obres d’art urbanes, coloristes i atrevides.

Esperem que si!

enamurart a les franqueses