sant jordi: llibres i roses….

Un altre Sant Jordi arriba i enguany no hi ha roses al jardí. Amb el temps que ha fet entre vent, pluja i neu el mes de març i abril, els rosers del pati van una mica bojos, i no saben massa quan han de sortir.
La qüestió és que no hi ha roses, però si que hi ha llibres. Aquests no falten a la cita. I com que no depenen de la natura, les grans editorials fan la feina grossa i treuen el “santcristogros” i proven de guanyar la partida del llibre més venut.

Jo normalment no entro en aquests jocs i acabo comprant i llegint el que el cor em diu que em pot agradar, i poques vegades falla. De fet quan he fet més cas a la publicitat que a mi mateixa, he fracassat…

La llista no és pas petita, m’he posat les botes, com se sol dir, amb:

– El llegat de Judes deF. Miralles i J. Bruna, una d’aventures guiada pel gran traïdor de tots els temps
– Dime quién soy de Júlia Navarro, perquè de tant en tant també haig de llegir en castellà
– Set dies de juliol de Jordi Sierra i Fabra, un escriptor que sempre m’ha agrdat
– El noi de Sarajevo de Jordi Cussà, una història crua enmig d’una guerra injusta

i encara en caurà algun altre….

I mira que m’agraden les roses, i el que significa, i que m’en regalin, i que signifiquin amor… però amb els llibres… també faig.

Publicat per

Estel Armengol Ginestí

Cada cop que creo un espai d'aquest tipus em fan escriure qui sóc i com sóc. Busqueu-me en als altres llocs on apareixo, i allà hi ha la meva vida i la meva gent!

Una resposta a “sant jordi: llibres i roses….”

  1. jo et recomenaria el d’en Pol Marsà, de Barcelona conte enrera, l’últim de la lucia etxebarria, lo verdadero es un momento de lo falso, i el de Homes de Isabel Clara Simó ….

    i no caiguis en la tentació del Celler de Noah Gordon …. pq et decepcionarà ……..

    muaaaaaaaaak!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.